Баклава с ядки
Баклава с ядки

Баклава с ядки

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ Форма за печене се намазва с малко от мазнината. Корите се разделят приблизително на три части. На дъното се подреждат една трета от корите, като всяка се намазва с масло и олио. Смлените орехи се смесват със захарта и канелата. Поръсва се равномерен слой от ореховата смес. Подрежда се втория слой кори, отново намазани с масло и

Коледна трапеза по джоба на всеки

Коледна трапеза по джоба на всеки

Коледната трапеза в българския дом винаги е била разказ. За земята, която ни е хранила. За сезоните. За умението да направиш много от малко. Дори днес, когато цените често ни карат да въздишаме още в магазина, традиционната българска кухня остава най-сигурният начин да сложим богата, автентична и празнична маса, без да изпитваме финансово напрежение

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах