Рецепта на деня: Сладка баница със стар козунак
Рецепта на деня: Сладка баница със стар козунак

Рецепта на деня: Сладка баница със стар козунак

Необходими продукти: прясно мляко – 600 мл; яйца – 4 броя; ванилия; козунак; кафява захар – 2 с.л. Начин на приготвяне: Разбийте яйцата и ги смесете заедно със захарта, ванилията и прясното мляко. Пригответе си тава за печене и начупете в нея натрошения на малки парчета сух козунак. Полейте с разбитите яйца. Печете сладката баница в предварително загрята

Рецепти от кухнята на баба - втора част

Рецепти от кухнята на баба - втора част

Пандишпанови бисквити необходими продукти: 6 яйца 1 ч.ч. захар 1 к.ч. Олио 1 1/2 ч.ч. брашно начин на приготвяне: 1 Разбийте яйцата със захарта до побеляване и прибавете олиото и брашното. Печете в намаслена и поръсена с брашно тава. След като извадите от фурната, нарежете с формички или чаша бисквитките и поръсете с пудра захар. S-сладки необходими

Рецепта на деня: Сладкиш с извара

Рецепта на деня: Сладкиш с извара

Необходими продукти: Тесто за основа: брашно 250 г; пудра захар 125 г; ванилова захар или екстракт – чаена лъжичка; масло 125 г; 1 яйце. Пълнеж от извара: мека извара - 1 кг; яйца - 8 бр.; масло - 100 г.: пудра захар - 250 г; ванилова захар 3 с.л.; картофено нишесте 3 с.л.; стафиди - 200 г; яйчен жълтък за намазване. Глазура: пудра захар - 150 г; сок

Не изхвърляйте сухия козунак, превърнете го в невероятна карамелова торта

Не изхвърляйте сухия козунак, превърнете го в невероятна карамелова торта

Великден отмина, а вкъщи остана доста козунак. Не бързайте да го изхвърляте, защото можете да сътворите чудеса с него. „Фокус“ ви предлага една невероятно добра рецепта, в която главният герой е именно изсъхналия ви козунак. Необходими продукти: козунак – 1 средно голям, сух прясно мляко – 1 литър яйца – 5 – 6 броя ванилия – 2 пакетчета захар – 1 и

Не изхвърляйте сухия козунак, превърнете го в невероятна карамелова торта

Не изхвърляйте сухия козунак, превърнете го в невероятна карамелова торта

© Росица Маринова Великден отмина, а вкъщи остана доста козунак. Не бързайте да го изхвърляте, защото можете да сътворите чудеса с него. "Фокус" ви предлага една невероятно добра рецепта, в която главният герой е именно изсъхналия ви козунак. Необходими продукти: козунак - 1 средно голям, сух прясно мляко - 1 литър яйца - 5 - 6 броя ванилия - 2 пакетчета

Не изхвърляйте сухия козунак, превърнете го в невероятна карамелова торта

Не изхвърляйте сухия козунак, превърнете го в невероятна карамелова торта

© Росица Маринова Великден отмина, а вкъщи остана доста козунак. Не бързайте да го изхвърляте, защото можете да сътворите чудеса с него. "Фокус" ви предлага една невероятно добра рецепта, в която главният герой е именно изсъхналия ви козунак. Необходими продукти: козунак - 1 средно голям, сух прясно мляко - 1 литър яйца - 5 - 6 броя ванилия - 2 пакетчета

Не изхвърляйте сухия козунак, превърнете го в невероятна торта

Не изхвърляйте сухия козунак, превърнете го в невероятна торта

© Росица Маринова Великден отмина, а вкъщи остана доста козунак. Не бързайте да го изхвърляте, защото можете да сътворите чудеса с него. "Фокус" ви предлага една невероятно добра рецепта, в която главният герой е именно изсъхналия ви козунак. Необходими продукти: козунак - 1 средно голям, сух прясно мляко - 1 литър яйца - 5 - 6 броя ванилия - 2 пакетчета

Не изхвърляйте сухия козунак, превърнете го в невероятна карамелова торта

Не изхвърляйте сухия козунак, превърнете го в невероятна карамелова торта

© Росица Маринова Великден отмина, а вкъщи остана доста козунак. Не бързайте да го изхвърляте, защото можете да сътворите чудеса с него. "Фокус" ви предлага една невероятно добра рецепта, в която главният герой е именно изсъхналия ви козунак. Необходими продукти: козунак - 1 средно голям, сух прясно мляко - 1 литър яйца - 5 - 6 броя ванилия - 2 пакетчета

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах