Капама в тиква
Капама в тиква

Капама в тиква

Внимателно изрязваме капака на тиквата и почистваме вътрешността ѝ от семките. Овкусяваме я с лют и сладък червен пипер, връщаме капака на място и печем около 20 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. Докато тиквата се пече, пристъпваме към приготвяне на плънката за нашата вкусна капама. Нарязваме трите вида месо на кубчета и ги запържваме

Пиле с чоризо, тиквичка и чушки

Пиле с чоризо, тиквичка и чушки

Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете пилешкото в голям съд. Поръсете с чесън и пипер. Втрийте добре подправките в месото. Добавете чоризото, зеленчуците. Покрийте отгоре с нарязаните домати. Поръсете с настърганото сирене. Печете в загрята фурна за 40 минути или докато месото е напълно сготвено. Снимка: iStock Опитайте още:

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах