Готварски техники от овладяването на ножа до сервирането в чинията
Готварски техники от овладяването на ножа до сервирането в чинията

Готварски техники от овладяването на ножа до сервирането в чинията

В света на кулинарното майсторство въвежда кулинарният експерт Ник, усвоил тайните си от велики готвачи като Гордън Рамзи и тризвездни Мишлен ресторанти. Да не забравяме и опита на талантливите баби и дядовци, които са били неустоими в кухнята. Как да се справяме с ножа Главният инструмент на готвача в кухнята е ножа. Задължително е да е остър. Захватът

Сбогом на лепкавия и изгорял ориз  - как да приготвим перфектния

Сбогом на лепкавия и изгорял ориз - как да приготвим перфектния

Оризът е толкова основна съставка в кулинарията, но за мнозина той си остава предизвикателство. Не за всеки е лесно да не го направи лепкав, да го изгори или пък да е твърде воднист. Но с няколко наистина лесни съвета и трикове можете да постигнем перфектна, пухкава консистенция. Две тайни за успех: време и пропорции За да приготвите идеалния ориз,

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах