Пържен шаран с фрупкава коричка
Пържен шаран с фрупкава коричка

Пържен шаран с фрупкава коричка

Никулден е празник, който обединява семейство и приятели около трапезата, а шаранът е неизменният символ на здраве и изобилие. Ако предпочитате по-бърз и хрупкав вариант на традиционната рецепта, пърженият или панираният шаран е отличен избор. Той съчетава ароматите на празничния ден с апетитна коричка, която ще впечатли всеки на масата. Необходими

Рецепта на деня: Шаран на фурна с ароматна плънка

Рецепта на деня: Шаран на фурна с ароматна плънка

Необходими продукти: 1 шаран – около 2 кг; 1 връзка пресен лук; 5–6 домата (около 300 г); 1/2 ч.ч. орехови ядки; 5–6 гъби;; 1/2 ч.ч. бяло вино (около 100 мл) 125 г масло; 10 зърна черен пипер; 1/2 връзка магданоз; Сол и млян черен пипер на вкус. Начин на приготвяне: 1. Подгответе шарана Почистете добре рибата и я натъркайте със сол и черен пипер –

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах