Топ вести

Рецепти

Пилешко със сос от авокадо

Пилешко със сос от авокадо

Днешната рецепта е много подходяща за активно спортуващи, които искат да се хранят правилно. Пилешките гърди са едни от най-добрите белтъчини, които можете да си набавите след тренировка. А още по-добре е, когато са комбинирани с растителната мазнина на авокадото. Необходими продукти: 2 бр. пилешки гърди пеперуда черен пипер сол зехтин продукти за

Яйца „Бенедикт“

Яйца „Бенедикт“

Необходими продукти: яйца 4 цели яйца + 3 жълтъка питки за хамбургери 2 малки шунка 2 големи резена, може бекон или колбас по избор лимонов сок 2 с. л. вода 1 к. ч. хладка масло 80 г оцет за поширане на яйцата магданоз (по желание) няколко стръка сол и млян черен пипер на вкус Начин на приготвяне: Разполовете питките и ги запечете на оребрен тиган

Кисело мляко от цвекло

Кисело мляко от цвекло

През горещините една от най-подходящата храна е киселото мляко. Може да го ядем в различни разновидности. В тази статия ще ви го представим красиво оцветено в розово, тъй като е с цвекло. Съставки: 1 л мляко (с всякакво съдържание на мазнини) 2 с.л. мед 1 цвекло, изпечено във фолио, общо тегло 350–370 г 5 г сол 75 г течна сметана (33–35%) 125 г натурално

Панакота с мед и ягоди

Панакота с мед и ягоди

Необходими продукти/: мед 1 ч. ч. сладкарска сметана 2 ч. ч. прясно мляко 1 ч. ч. желатин 3 листа ягоди 200 г масло (за намазване) Начин на приготвяне: Накиснете листата желатин в студена вода за 5 минути. Намажете с масло дъното на шест формички за крем карамел. Сложете ½ чаша мед в тенджера да се карамелизира, после бавно добавете 2 супени лъжици

Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.

Разбрах