Лимонена супа с нахут
Mila | преди 10 часа
Има ястия, които може да се приготвят през цялата година, независимо дали времето е топло или студено. Именно такава е рецептата за лимонена супа с нахут. Тя е кремообразна и засищаща, но не тежка, а вкусът ѝ е изключително добър. Приготвя се лесно и с бюджетни съставки. Съставки Нахут по два начина: Тази супа използва две консерви нахут, но по много
Необходими продукти: Начин на приготвяне: Може да ползвате всякакво пилешко месо, но е най-добре да ползвате бяло месо, няма значение дали ще бъде от домашното пиле, или пиле, купено от магазина. Ако ползвате замразено месо го размразете предварително. Нарежете месото на хапки и го сложете да ври в подсолена вода за десетина минути. Нарежете лука на
Необходими продукти: патладжани - 1 бр.; тиквички - 1 бр.; домати - 1 буркан консервирани + доматен сос; лук - 1 глава; чесън - 1 скилидка; пармезан - настърган; чедър - настръган; риган; босилек; сол и черен пипер - на вкус. Начин на приготвяне: Измийте и нарежете на филийки патладжана и тиквичката, поръсете със сол и оставете да стоят така 30 минути,
Topvesti.bg Не ИЗПОЛЗВА технологията “бисквитки” в информацията, която ви предлага. За повече информация моля посетете раздела Политики.